espai de salut integrativa

Filosofia

NUA neix per oferir un espai d'aprenentatge, creixement, transformació i acompanyament en un entorn de confiança per tothom qui se senti amb ganes de millorar el seu benestar.

A Nua et proposem un viatge interior per redescobrir-te explorant les emocions, els pensaments, l’espiritualitat i el cos que habites i que tot sovint evites.

Et proposem visitar un territori fèrtil per obrir-te i nutrir-te de tot allò que et conforma com a individu, revisant les teves defenses per fer-les conscients i que et siguin una ajuda i no un impediment per la teva realització personal.

Així, amb cura, amor i molt respecte et volem ajudar per mitjà de diferents tipus de teràpies humanistes, corporals i transpersonals, a posar la llum que necessitis de forma individualitzada, en parella, familiar o grupal per arribar a l’equilibri intern que ens significa salut, benestar i plenitud.

Benvinguts/des i bon viatge

Nosaltres

NUA el conformem un equip de professionals, a mode de família, units per la il·lusió, l’estima a les persones i el compromís per acompanyar amb profunditat als qui dipositen la seva confiança en la nostra proximitat i professionalitat.

Col·laboren a Nua

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Els espais de Nua

A Nua creiem en la importància de les persones que acompanyen els processos personals dels qui veniu i, de la mateixa manera, creiem en la importància de l’espai en què tots aquests processos i vivències succeeixen.

Amb cura hem creat diferents espais pensats perquè siguin segurs, acollidors, amables i confortables. Perquè et sentis com a casa i amb tota llibertat puguis obrir-te a explorar el teu interior.

Tenim dues sales individuals prou espaioses i preparades amb tot el necessari perquè s’hi puguin portar a terme tot tipus de teràpies en format individual, tan manuals ja que disposem de camilla, psicològiques com corporals.

També hem creat la cuina de Nua. Un espai polivalent que serveix de sala de reunions, d’office i espai de descans per a les persones que assisteixen a les diferents propostes, i alhora imprescindible per als tallers d’elaboració de productes culinaris o cosmètics, entre d’altres.

Aquest espai compta, a més d’una taula gran, cadires, forn, microones, pica, nevera i dispensador d’aigua freda i calenta.

Per a les propostes grupals hem creat un gran espai molt especial i diferent. Una sala de 85 m2  amb capacitat per a més de 50 persones, projector, instal·lació de so i aïllada del soroll per oferir tota la intimitat necessària per poder-hi portar a terme activitats amb grups nombrosos o treballar el moviment i l’expressió amb tota comoditat.

Aquesta sala compta amb un bany i un guarda-roba exclusius, està preparada amb tot el necessari i compta amb diferents materials a més de matalassos, zafus i mantes.

Si ets professional i t'agradaria portar a terme una proposta personal en algun dels nostres espais, posa't en contacte amb nosaltres.