espai de salut integrativa

Biodansa Creativa

En aquesta proposta ens endinsarem en el procés creatiu en totes les seves dimensions a través del treball corporal. Treballarem amb la nostra expressió i capacitat de creació tot investigant amb el nostre cos, el moviment propi i adquirit, a més d'utilitzar diferents llenguatges artístics per entrar així en la creació d'un solo performatiu.

Recursos terapèutics

L'Art ens permet canalitzar i transformar els nostres continguts personals sense judici i ens porta a connectar amb allò més essencial. L'objectiu és aprendre el llenguatge artístic de la performance i la dansa-teatre, validar la pròpia expressió creadora i entregar-nos a l'acte de crear. D'aquesta manera augmentarem la nostra consciència corporal, desbloquejant, validant i desenvolupant la creativitat pròpia. Amb aquesta proposta es s'estimula la part artística del cervell, i amb aquesta, el contacte amb el plaer, la màgia, el joc, la curiositat, el misteri,... També s'aprèn a sostenir el buit i la incertesa, a ampliar el nostre registre corporal i expressiu, descobrint-nos i ampliant el nostre autoconcepte. El grup ens donarà la confiança per analitzar els nostres continguts de forma segura. L’art ens permet expressar allò no acceptat i al mateix temps ens permet prendre certa distància del nostre drama personal per tal de tenir-ne un altre punt de vista. Ens ajuda a comprendre el guió que segueixen els propis personatges i ens ajuden a la seva transformació a través del món simbòlic. La creació també ens posa en contacte amb l’espiritualitat i ens la fa veure com a quelcom més gran que es vol expressar a través nostre. No cal experiència prèvia en dansa ni teatre.

Fitxa tècnica

Cada dijous de 19:00h a 20:30h       

Preu: 55€

Inscripcions limitades prèvia entrevista telefònica


Formadora

Sandra Tomás Pellejero

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.