espai de salut integrativa

Cercle de dones

Espai segur, respectuós, amorós i de contenció on un grup de dones ens puguem reunir pel què jo anomeno "fer teixit". Fer teixit és reforçar el vincle amb una mateixa i canviar la mirada per donar-li un enfocament de responsabilitat i autoestima que afavoreixi el créixer com a persona posant el focus en la mirada cap allò femení.

Recursos terapèutics

Fer teixit és també explorar els vincles amb altres dones, i propiciar la cooperació i la sororitat versus la competició i la comparació, adonar-se que, quan les dones ens reunim connectades amb el nostre poder personal, esdevé la màgia. Amb aquesta proposta volem oferir un espai on també compartir les pròpies vulnerabilitats, acompanyar les de les demés, i sentir la contenció del grup. Donar veu a tot allò que ha estat amagat, tapat  i perseguit durant tant temps.  L'important és la mirada sense judici que oferim, i més enllà d'enfocar-se en el creixement personal veure que, l'estar en grup, també anima a l'apertura i a explorar per plaer i des de el plaer. Com a facilitadora, acompanyo el procés del grup, atenta a com batega, a què demana, a quin és el sentir col·lectiu, a facilitar, obrir i guiar nous camins, i també acompanyo el procés de cada dona, sostenint, ajudant-la a indagar, perquè es connecti amb la seva pròpia perla, do o regal que porta dins per compartir. Amb il·lusió, m’agradaria que cada dona pogués sentir el teixit extens que la sosté com el visc jo, i es sumi a estendre’l.

Fitxa tècnica

Cicle trimestral. Dimarts quinzenals de 19:15h a 21:45h

Dates 17 i 31 de gener de 2023

14 i 28 de febrer de 2023

14 i 28 de març de 2023

Matrícula gratuïta fins a 1 de gener de 2023

Inscripcions limitades prèvia entrevista telefònica

Preu del cicle 150 € si es paga de cop o 60€ al mes

Aquesta proposta és anual, però la oferim per cicles trimestrals per preservar el treball personal de cadascú.

Formadora

Rut Costa González

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.