espai de salut integrativa

Propostes

A Nua som un equip de professionals amb recorreguts vitals diversos tan a nivell formatiu com experiencial, i és aquesta riquesa personal la que ens permet oferir-te un programa de propostes, que revisem de forma continuada, per tal que et sigui interessant i et pugui aportar allò que necessites.

Cadascuna de les propostes que t’oferim té un programa propi i exclusiu que contempla l’enfoc de diferents temàtiques utilitzant la varietat d’eines i recursos de què disposen els professionals que en són referents.

Hem volgut que aquests programes siguin vius per tal de poder atendre en cada moment les necessitats que es vagin generant al grup contemplant la possibilitat d’incorporar especialistes convidats, per tal de garantir un abordatge complet i integral.

A la descripció de cadascuna de les propostes podràs veure’n l’objectiu i els principals recursos que s’hi utilitzaran.

Si tens dubtes a l’hora d’escollir la proposta més adient pel moment que estàs vivint, contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Les inscripcions són limitades per tal de preservar la intimitat del grup.

A més, gaudeix de matrícula gratuïta 1 de gener de 2023

desbloqueig i activació corporal

Sovint hem après que deixar de sentir és la solució, que la nostra manera de fer en realitat és la nostra manera de ser i que no es pot canviar. Les persones tenim el potencial necessari per reajustar la nostra manera de fer, i per tant, redefinir-nos en la nostra manera de ser. Aquesta proposta grupal de treball corporal té com a objectiu ajudar a prendre consciència de les cuirasses i bloquejos del nostre cos que ens limiten i acaben desenvolupant dolències i símptomes que sovint associem a factors externs.

moviment expressiu

Espai de moviment lliure i expressió corporal, on l’escolta al cos és l’eix conductor. Des d’aquí permetem que aquest es pugui moure com necessita i pugui entrar en l’exploració dels seus diferents registres, qualitats i estats energètics.

cercle de dones

Espai segur, respectuós, amorós i de contenció on un grup de dones ens puguem reunir pel què jo anomeno "fer teixit". Fer teixit és reforçar el vincle amb una mateixa i canviar la mirada per donar-li un enfocament de responsabilitat i autoestima que afavoreixi el créixer com a persona posant el focus en la mirada cap allò femení.

cercle d'homes
welcome home

Welcome home és un grup regular de trobada entre homes. On totes les masculinitats són benvingudes, reconegudes i acceptades. Un espai per connectar amb la força de la tribu, del grup i de la naturalesa de ser home. Un lloc per avaluar, repensar i validar el significat de ser home. Una tornada a casa, a allò que sempre has estat: home.

créixer en cos i ànima

El creixement personal fa referència al procés que segueix a una persona a millorar la consciència sobre si mateixa, descobrir la seva pròpia identitat comprenent el que la limita i no la deixa avançar, i així poder impulsar el seu potencial i les habilitats personals i relacionals amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i contribuir així a la realització positiva de les aspiracions personals.

salut hormonal femenina

Cicle de tallers en què a través de teoria i dinàmiques vivencials farem un recorregut per la salut hormonal de la dona. Coneixerem els símptomes i signes bàsics que poden manifestar els desequilibris hormonals i de quina manera aquests desequilibris poden acabar generant certes disfuncions físiques com ara endometriosi, ovari poliquístic i infertilitat entre d'altres.

cos i creació

En aquesta proposta ens endinsarem en el procés creatiu en totes les seves dimensions a través del treball corporal. Treballarem amb la nostra expressió i capacitat de creació tot investigant amb el nostre cos, el moviment propi i adquirit, a més d'utilitzar diferents llenguatges artístics per entrar així en la creació d'un solo performatiu.

ioga integratiu

El ioga és una filosofia de vida posada en pràctica. Un espai d'exploració on reconnectar amb la teva veritable essència a través del cos. Ment, cos, cor, caràcter i espiritualitat s'entrellacen en una sessió on només hi ha un objectiu: conèixer-se una mateixa (Svadhyaya).

ioga equilibri xakres

Classes teòrico pràctiques de Ioga xakres que és un ioga suau i sensible obert a tothom, principiants i ioguis que ja han practicat abans. És un ioga de molta escolta on aniràs al teu ritme i no al que marca el professor aprenent a escoltar-te, a conèixer-te i a connectar-te amb la teva presència.

constel·lacions familiars aplicades

Les constel·lacions familiars són una tècnica de revisió terapèutica que, en un temps breu, ens ajuda a canviar la nostra mirada o la forma de relacionar-nos amb una situació difícil que se'ns manifesta internament a en forma d’emocions que no sabem gestionar com ressentiment, ràbia, frustració, por, o fins i tot desenvolupar estrès o depressió. Si no som capaços de gestionar-ho ens pot portar a sentir-nos desgraciats i infeliços, podent desembocar en un símptoma o malaltia.

la veu de la mama

Sessions i Taller de veu i vincle per dones embarassades amb o sense acompanyant en un espai grupal o individual on relacionar-nos amb la veu, el so i la vibració, generant un lligam amb la nostra criatura que ens acompanyarà tan dins com fora de la matriu.

Acompanyament individual

Tothom pot fer quelcom per estar millor, però no tothom se n'adona o s'atreveix a demanar ajuda fins que realment pren consciència de les conductes repetitives i dels bloquejos que té integrats, i que no la deixen avançar.

A Nua creiem en les persones i tenim una gran confiança en el seu poder de transformació. Les acompanyem de forma respectuosa perquè revisin els propis recursos i els oferim noves mirades de si mateixes i del seu entorn per tal de millorar la seva autoestima, els seus vincles i la seva vida.

Si sents que el què ara necessites és un acompanyament més personalitzat i individualitzat, contacta amb nosaltres i et posarem en contacte amb aquell/a professional del nostre equip que et sigui més adient.