espai de salut integrativa

Constel·lacions familiars aplicades

Les constel·lacions familiars són una tècnica de revisió terapèutica que, en un temps breu, ens ajuda a canviar la nostra mirada o la forma de relacionar-nos amb una situació difícil que se'ns manifesta internament a en forma d’emocions que no sabem gestionar com ressentiment, ràbia, frustració, por, o fins i tot desenvolupar estrès o depressió. Si no som capaços de gestionar-ho ens pot portar a sentir-nos desgraciats i infeliços, podent desembocar en un símptoma o malaltia.

Recursos terapèutics

Les Constel·lacions Familiars són un mètode fenomenològic i sistèmic creat pel psicoterapeuta alemany Bert Hellinger, que té com a objectiu terapèutic revisar i posar ordre a quelcom desordenat del nostre cos físic, emocional i o mental i que està connectat a algun dels sistemes relacionals als quals pertanyem, sigui el familiar, social, laboral,... Allò que ens connecta i que ens fa pertànyer a un d'aquests sistemes ens pot donar força per tenir i gaudir d'una vida satisfactòria i plena, o pot desvitalitzar-nos per les càrregues inherents al sistema al que pertanyem impedint-nos avançar en la vida si no els acceptem, deixem enrere i els donem el lloc que els pertany. La nostra manera de viure i de relacionar-nos està condicionada per un seguit d'informació registrada al nostre inconscient, que heretada dels nostres avantpassats o recollida al llarg de la nostra vida es manifesta a través de sentiments, conductes, actituds, emocions, i que tot i no comprendre'n l'origen expressem com a pròpies. Les constel.lacions familiars són un recurs terapèutic que es pot aplicar a totes les relacions importants a la nostra vida, assumptes de parella, amb els pares, fills, germans. També a assumptes personals, feina, salut, relació amb els diners. Assumptes i projectes professionals relacionats amb la teva feina o amb la teva empresa. Amb aquesta proposta volem atendre les necessitats individuals aprofitant l'energia grupal. Tot i els tallers monogràfics que us oferim, si esteu interessats en què treballem alguna necessitat personal, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de com i quan fer-ho.

Fitxa tècnica

Diumenges al matí de 10h a 14h

22 gener de 2023
19 febrer de 2023
19 març de 2023
16 abril de 2023
14 maig de 2023
11 juny de 2023
9 juliol de 2023

Terapeuta Andrés Aranda

Preu constel.lar 40€

Preu assistència i representant 15€

Formador

Andrés Aranda

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.