espai de salut integrativa

Creixement personal
Créixer dins el propi sistema

El creixement personal fa referència al procés que segueix una persona a millorar la consciència sobre sí mateixa, descobrir la seva pròpia identitat comprenent allò que la limita i no la deixa avançar, i així poder impulsar el seu potencial i les habilitats personals i relacionals amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i contribuir així a la realització positiva de les aspiracions personals.

Recursos terapèutics

Créixer com a persona és un procés de tota una vida, i per fer-ho, a vegades sentim que estem immersos en una societat massa accelerada que no ens permet ser protagonistes de la nostra pròpia vida, que seguim un camí que ens allunya de la nostra essència, que el seguim aplicant els automatismes apresos o les lleialtats heretades tot i que això ens distancia dels nostres somnis, aspiracions i necessitats. El camí cap al benestar i el creixement personal implica aconseguir viure el dia a dia en equilibri i harmonia en relació a nosaltres mateixos i amb les altres. Per fer-ho és important identificar si estem al lloc on volem estar i si estem satisfets amb la vida que vivim. Arribats en aquest punt, si no és així ens correspon passar a l'acció i iniciar un procés de transformació per tal de recuperar el propi benestar i autosatisfacció, tenint en compte que no hi ha objectius marcats establerts. Qualsevol canvi que ens proposem és un procés individual i personal. Ningú ho pot fer per nosaltres ni ens pot dir fins on hem d'arribar. Transformar la nostra vida requereix d'autoreflexió, de prendre consciència de quines són les nostres capacitats i límits en cada moment per aconseguir els canvis positius que ens proposem de forma duradora. Iniciar un procés de revisió i canvi vital comporta un gran esforç per poder sostenir tot el què ens vagi sorgint a nivell personal i que succeeixi a nivell relacional amb el nostre entorn. Així és important tenir un bon acompanyament que podem iniciar a nivell grupal o individual. Amb aquesta proposta us proposem un espai obert a un grup de persones amb aquesta inquietud, interessades a aprendre a obrir-se a un mateix i als altres. El grup ens exposa, a vegades ens intimida, però alhora ens acull, ens ofereix comprensió, afecte i força, generant un entorn ideal per mirar-se un mateix i per veure i reconèixer els altres. Un espai on aprendre plegats sobre les nostres dificultats i capacitats treballant amb dinàmiques aplicades a tot el grup, seguint sempre les necessitats i els emergents de cadascú a nivell individual. Amb aquest procés pots millorar la teva autoaccepatció, la comunicació amb tu mateixa i amb les altres. Aprendre a establir objectius realistes, detectar els automatismes pròpis i creences i lleialtats imposades que tot i que ens donen sensació de seguretat, tant sovint ens limiten perdent de vista les pròpies necessitats. L'objectiu principal d'aquest procés que inicies sempre ha de ser millorar el teu benestar i la teva qualitat de vida.

Fitxa tècnica

Dissabtes de 10h a 14h

Dates: 22 octubre de 2022

21 gener de 2023

18 febrer de 2023

18 març de 2023

22 abril de 2023

20 maig de 2023

17 juny de 2023

08 juliol 2023

Preu del cicle 450 € si es paga de cop o 50€ al mes

Inscripcions limitades prèvia entrevista telefònica

Formadors

Andrés Aranda i Pol Cumalat

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.