espai de salut integrativa

Biodansa Creativa

Espai de moviment lliure i expressió corporal, on l’escolta al cos és l’eix conductor. Des d’aquí permetem que aquest es pugui moure com necessita i pugui entrar en l’exploració dels seus diferents registres, qualitats i estats energètics.

Recursos terapèutics

En aquesta proposta ens enfoquem a deixar anar el cos, alliberar tensions, buidar la ment de complexes i pors que ens limiten i ens deixem fluir a través de la música, les sensacions, les imatges, la presència o el què sorgeixi... El joc i l’expressió ens permetran també gaudir de la nostra dansa, comunicar-nos més enllà de les paraules i nodrir-nos de la connexió amb el grup. Aquests tallers ens aporten, d'una banda a nivell físic, prendre atenció i consciència corporal, augmentar la llibertat de moviment, destensar-nos i mantenir-nos actius. A nivell emocional: ens permet canalitzar emocions, sentiments, estats sense necessitat de posar-los en paraules. D'altra banda, a nivell mental, el portar l'atenció al cos ens permet ancorar-nos en el present, entrar en espais de silenci mental, autenticitat, contacte i escolta profunda. No cal tenir experiència prèvia en dansa.

Fitxa tècnica

Tots els dimecres de 19:00h a 20:30h

Data inici 5 d’octubre de 2023

Preu: 55 € al mes

Inscripcions limitades prèvia entrevista telefònica

Formador

Sandra Tomás Pellejero

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.