espai de salut integrativa

Cercle d'homes
Welcome home

Welcome home és un grup regular de trobada entre homes. On totes les masculinitats són benvingudes, reconegudes i acceptades. Un espai per connectar amb la força de la tribu, del grup i de la naturalesa de ser home. Un lloc per avaluar, repensar i validar el significat de ser home. Una tornada a casa, a allò que sempre has estat: home.

Recursos terapèutics

Quantes coses es donen per fet sense parar a pensar-les, definir-les i compartir-les. Perquè, què vol dir ser home? En un món tan canviant i amb el feminisme replantejant les estructures socials i de relació, és més necessari que mai que els homes creem grups de trobada on ens puguem sentir acollits, obrir-nos en la nostra sensibilitat i força i puguem redignificar una masculinitat sana. Els homes ens comparem, competim i enfrontem els uns amb els altres. Queden pocs espais de veritable connexió, obertura, fragilitat i vulnerabilitat. Mostrar les nostres ferides, exposar els nostres dubtes, compartir les nostres inseguretats o qüestionar-nos els nostres comportaments disfuncionals. A Nua volem generar un espai per acollir tot això, on cada home, sense importar la seva condició, estètica, sexualitat o pensament es pugui sentir rebut. Descobrir-nos entre nosaltres en allò emocional i en la camaraderia. Preguntar-nos què ens passa amb l'agressivitat, la sexualitat, la competició, l'exigència, les aparences, les relacions de parella o a no defallir. Ajuntar-nos per no haver de seguir sentint-nos sols, llops solitaris a mercè de la tempesta. Creiem en la necessitat de tornar a ajuntar-nos en tribu, en sentir-nos part, en poder tenir una xarxa de suport i sobretot en què tots compartim alguna cosa, que encara que no sapiguem definir ens uneix: som homes.

Fitxa tècnica

Tots els dijous de 19:30 a 21:30 h

Data inici 19 de gener de 2023

Preu: 70 € al mes

Matrícula gratuïta fins a 1 de gener de 2023

Inscripcions limitades prèvia entrevista telefònica

Formadors

Jonathan González i Pol Cumalat

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.