espai de salut integrativa

Grup de creixement personal
a Mataró

Créixer en cos i ànima

Et sents atrapat/a al final d’un atzucac?

Sents que has perdut la teva identitat, que necessites un espai en exclusiva, per a pensar-te, cuidar-te i descobrir-te?

Veuen a Créixer en cos i ànima, el nou grup de creixement personal a Mataró de NUA.

Dedica’t un temps per a tu, per a desconnectar de la teva rutina i regalar-te un moment d’autocura que t’ajudi a indagar en la teva felicitat.

Ens ajuntem una vegada al mes, un dissabte al matí, així que no et llevarà molt temps però, en canvi, et regalarà grans aprenentatges que perduraran per sempre.

"Créixer en cos i ànima"​

Grup de creixement personal a Mataró

Un dissabte al mes de 9.00 a 14.00, més una hora de tutoria individual mensual quan millor et vingui.

Quant costa el teu benestar?
Pagament fraccionat: 70€/mes.
Pagament complert: 490€ 441€ ¡10% de descompte!

Aquestes són les nostres dates:

 • 28 de gener
 • 18 de febrer
 • 18 de març
 • 22 d’abril
 • 20 de maig
 • 17 de juny
 • 08 de juliol

Tu pots unir-te al grup en el moment que desitgis

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantàstic equip per al creixement personal. Acompanyament integral de la mà de Pol Cumalat i Andrés Aranda. M'he sentit amb total confiança i benestar. Molt recomanable!

Apunta’t en el següent formulari
o telefona’ns 685 94 30 46

Apúntate en el siguiente formulario o llámanos al 685 94 30 46

Cerques un espai en el qual conèixer-te millor a tu mateix/a i comprendre la naturalesa de les teves relacions?

El creixement personal és millorar la consciència que tens sobre tu mateix/a. Descobrir la teva pròpia identitat per a així comprendre el que et limita i donar ales a tot el teu potencial.

Si sents que l’estrès del dia a dia, les teves tasques i obligacions diàries t’estan allunyant del que veritablement vols per a tu, dels teus somnis, aspiracions i necessitats, és hora que comencis el teu procés.

Inicia el teu camí cap al teu benestar i el teu creixement personal.

Un camí que et portarà a viure en equilibri i harmonia amb tu mateix/a i amb les persones que formen part de la teva vida, que et permetrà prendre consciència de quins són les teves capacitats i límits a cada moment. Així és com aconseguiràs els canvis que vols de manera duradora.

Ressona amb tu?

Veuen al grup de creixement personal “Créixer en cos i ànima”.

Milloraràs el teu benestar, aprendràs a cuidar les teves habilitats personals i relacionals i, en definitiva, sentiràs major satisfacció en la teva vida.

Encara tens dubtes?
Aquestes són les preguntes més freqüents que ens fan sobre el grup de creixement personal

 • Començaràs a viure el teu dia a dia en equilibri i harmonia amb tu mateix/a i amb els qui t’envolten.
 • Analitzaràs si estàs en el lloc en el qual vols estar i si la vida que vius és la que vols viure.
  Prendràs consciència de les teves capacitats i límits.
 • Aconseguiràs fer aquests canvis positius que et proposes de manera duradora.
  Aprendràs estratègies per a superar els moments difícils.
 • Revisaràs i sanaràs ferides del passat que condicionen el teu present.
 • Aconseguiràs millorar les teves relacions amb tu mateix/a i amb els qui t’envolten.
 • Descobriràs com t’influeixen les teves emocions i aprendràs a obtenir millors resultats des de mètodes, mirades i formes noves de relacionar-te amb elles.
 • I protagonitzaràs el teu propi procés de canvi. Un canvi que no tindrà marxa enrere.

A “Créixer en cos i ànima” cada mes treballarem sobre una part teòrica que donarà manteniment a la part més important, la vivencial. Cada mes treballarem un tema principal, sempre deixant espai per a atendre les necessitats que emergeixin en el grup o a nivell individual. 

Aquests són els temes que treballarem: 

 • Les teves emocions
 • El camí de l’amor
 • Narrativa personal i familiar
 • Les teves relacions
 • Les teves creences i valors
 • Els teus objectius i camins de vida
 • Energies de vida i mort
 • Humor i alegria

Comença ja el teu camí. Però no ho facis en solitud. 

Tot procés de revisió i canvi vital comporta també aprendre a sostenir el que va sorgint, i és important tenir un bon acompanyament en el qual poder compartir i deixar anar.

Per això t’aconsellem que et deixis recolzar pel teu grup terapèutic. Perquè entrar en un grup de creixement personal com “Créixer en cos i ànima” t’ajudarà a mirar-te a tu mateix/a i reconèixer als altres.

Sí, el grup exposa, a vegades intimida, però també t’acull, t’ofereix comprensió, afecte i força. El grup és potent, i t’ajudarà com res en el teu camí de sanació. 

“Créixer en cos i ànima” és just el que necessites: un grup en el qual tindràs la calor de persones que viuen un procés semblant al teu, sense oblidar les teves necessitats individuals.

Sí. En NUA estem convençuts dels beneficis del grup per a créixer, però també comprenem que cada persona som única i, per tant, tenim necessitats individuals que ens són exclusives.

Per això, a “Créixer en cos i ànima”, a més de la teva trobada mensual, tindràs cada mes una hora reservada per a tu, per a una sessió individual amb el teu formador en la qual indagaràs en allò que et passa a tu i només a tu, allò més íntim que requereixi una cura més personal.

Si tens dubtes de si el grup de creixement personal “Créixer en cos i ànima” és el més adequat per a tu, pots posar-te en contacte amb nosaltres i un membre de la nostra gran família et farà una sèrie de preguntes que us ajudaran a trobar l’espai més adequat per a la teva sanació.

Créixer com a persona és un procés de tota una vida. 

Per això, pots començar a formar part del grup de creixement personal en qualsevol moment. 

Encara que el grup estigui estructurat en set tallers, aquests es repeteixen de manera cíclica, per la qual cosa seràs benvingut/a en qualsevol moment. I, per descomptat, podràs estar en ell tant temps com vulguis: el grup de creixement personal no té ni principi ni fi.

En NUA el més important són les persones. Apliquem recursos de la teràpia sistèmica i de la teràpia corporal per a donar una mirada més completa al camí cap al teu benestar. 

 • Creiem en el poder del grup per a revisar la teva individualitat. El grup ens exposa, a vegades ens intimida i al mateix temps ens acull, ens ofereix comprensió, afecte i força. Et sentiràs en un entorn ideal per a mirar-te a tu mateix/a i veure i reconèixer a les altres persones.
 • Utilitzem una metodologia terapèutica basada en la salut integrativa i la mirada holística cap a un ésser humà que, en definitiva, és complex i, com a tal, necessita de tots els recursos terapèutics disponibles per a poder sanar.

Ara que saps que pots aconseguir-ho, digues-me:
seguiràs com fins ara?

Formadores