espai de salut integrativa

Jonathan González Diez

Nascut a Valladolid, la meva trajectòria amb el cos ve de lluny i és l’eina fonamental amb què treballo, ja sigui en psicoteràpia, ioga, tallers o grups de creixement. M’agrada experimentar, aprendre, créixer, compartir i acompanyar a altres persones en el seu propi desenvolupament.

Des de sempre he sabut que, de les meves intel·ligències, la més gran la manifesto a través del cos i la intuïció. Durant anys va ser a través de l’esport i del ball, encara que em vaig dedicar laboralment al fotoperiodisme. Aquesta experiència em va fer afinar la mirada per poder veure més enllà de les màscares i les aparences.

Va ser un moment de ruptura i col·lapse personal el que em va portar a adonar-me que no em coneixia a mi mateix. D’aquesta deriva personal vaig arribar a Barcelona i vaig començar amb el ioga, el quiromassatge, les teràpies manuals i a fer teràpia individual. Des d’aleshores la Gestalt, Ioga, meditació, clown, constel·lacions, xamanisme, grup d’homes on treballar la masculinitat i especialment TCI, Teràpia Corporal Integrativa, han estat part fonamental del meu dia a dia. De tots ells he recollit recursos i eines que m’han fet créixer i que comparteixo en tot el què faig.

Després de diversos anys explorant-me i intentant submergir-me als llocs més profunds de mi mateix, m’he adonat que sóc un cercador incansable i que aquesta és la meva passió. També que tot aquest procés no serveix de res si no es comparteix essent així útil també per als altres. Per això m’apassiona poder acompanyar altres persones en el seu propi descobriment, que transcendeixin les dificultats i barreres per poder contactar amb la seva versió més sana.Aprendre a viure més a l’essència i menys des de l’ego.