espai de salut integrativa

Patrícia Álvarez

Em vaig endinsar en el món de la medicina i de la naturopatia perquè volia comprendre millor la salut, i els enigmàtics processos de vida que es presenten en l’ésser humà. En aquest camí de descoberta, que segueixo configurant dia rere dia, he tingut la sort de poder-me nodrir amb la teràpia reichiana, el treball d’expressió a través del cos, la veu i l’art, i múltiples pedagogies educatives.

Tot plegat m’ha permès ampliar la meva mirada i escolta al món, i alhora he pogut aprofundir i especialitzar-me en el què per mi és, sens dubte, el major misteri i miracle de la naturalesa: una vida en gestació.

És des d’aquest respecte, admiració i apertura, que em poso al servei per acompanyar processos de salut femenina, d’embaràs, de naixement i de criança, atenent a la dona, al vincle amb la seva criatura i al nou sistema que s’està formant. Cuidant així els inicis de la vida i el desenvolupament d’aquesta des d’una visió preventiva, holística i integral, procurant que sigui el més saludable i ecològica possible.

 

Titulada en Naturopatia pel centro FAC, Barcelona.

Formada per la Escuela Española de Terapia Reichiana (ESTER) en Psicoterapia Breve Caracteroanalítica y en Ecología de Sistemas Humanos -Crianza Ecológica, especializada en gestación y primeros años de vida.

Formación de educación viva por la CAIEV y de  educación emocional de 0 a 7 años por SENDA, a BCN.

Postgrado en Cuerpo y Arte, centro ALAS Barcelona

Formación en Biodanza, en Piriápolis,  Uruguay.

Formación de Voz en el parto y Canto Carnático con Esther Santiago.

Actualment curso 5è de Medicina en la UAB, a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

En procés terapèutic de Psicoteràpia caractero-analítica profunda (Vegetoteràpia)