espai de salut integrativa

Ioga equilibri xakres

Classes teòrico pràctiques de Ioga xakres que és un ioga suau i sensible obert a tothom, principiants i ioguis que ja han practicat abans. És un ioga de molta escolta on aniràs al teu ritme i no al que marca el professor aprenent a escoltar-te, a conèixer-te i a connectar-te amb la teva presència.

Recursos terapèutics

Aquesta proposta consisteix en posar atenció a les parts del cos físic, òrgans, músculs, ossos influeixen a cada centre energètic. Practicarem les postures i exercicis per a cada centre, les meditacions que els corresponen, a més, també aprendrem quina nutrició o plantes ens poden recolzar per a cada centre energètic, quins exercicis de respiració i mudres en són específics. Aquesta classe acaba amb un ioga nidra - relaxació profunda del cos físic, emocional i mental El Ioga Nidra és un mètode sistemàtic d'induir completa relaxació física, mental i emocional. És anomenat somni psíquic, o relaxació amb consciència interior. En aquest estat intermedi entre el somni i la vigília, passa espontàniament el contacte amb les dimensions conscient i inconscient. Al Ioga Nidra l'estat de relaxació s'assoleix quan la ment posa la atenció cap al nostre interior, allunyant-se de l'experiència exterior. Si la consciència es pot separar de l'experiència externa i del son, esdevé molt poderosa i es pot aplicar de diverses maneres, per exemple: per desenvolupar la memòria, reduir l'estrès, augmentar el coneixement, l'harmonia interna i la creativitat o transformar la pròpia naturalesa, eliminant els patrons de conducta perjudicials. A través de la pràctica del Ioga Nidra, no només ens estem relaxant, sinó que estem reestructurant i reformant tota la nostra personalitat interior, cremant els vells hàbits i tendències.

Fitxa tècnica

Tots els dimarts de 9:30h a 10:45h

Data inici 17 de gener de 2023

Preu: 50 € al mes

Matrícula gratuïta fins a 1 de gener de 2023

Sessions Privades Ioga Teràpia

Si ho prefereixes, pots demanar un acompanyament individual per poder anar amb l’atenció a allò que més necessites ara, ja sigui calmar l’ansietat, dormir millor, descansar més o atendre alguna part del cos que requereix una certa cura degut a un accident o altre. Potser necessites simplement conèixer allò bàsic del ioga i agafar seguretat abans d’endinsar-te a una classe grupal o simplement ja has practicat ioga abans i vols aprofundir en algun aspecte del ioga en particular.

Una atenció més personalitzada, on treballarem a tots els nivells per harmonitzar i equilibrar el cos i tornar-li una salut òptima.

Les reserves es poden fer en blocs de 4 i 10 sessions, així com també classes soltes.

La primera classe és 1h30 minuts les següents són de 1h 15 minuts.

Preu: Classe individual 60€, pack de 4 classes individuals 200€

Formadora

Isabel Domínguez

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.