espai de salut integrativa

Ioga integratiu

El ioga és una filosofia de vida posada en pràctica. Un espai d'exploració on reconnectar amb la teva veritable essència a través del cos. Ment, cos, cor, caràcter i espiritualitat s'entrellacen en una sessió on només hi ha un objectiu: conèixer-se una mateixa (Svadhyaya).

Recursos terapèutics

Sigui quina sigui la raó per la qual decideixis començar a practicar, el ioga et pot aportar a tots els nivells, ja sigui perquè necessites millorar la teva forma física, o perquè vols entrar en estats de relaxació més profunda, fer callar la teva ment o connectar amb la teva espiritualitat. Sigui quina sigui la teva intenció, la pràctica ofereix on poses la teva atenció i també enriqueix en tots els altres aspectes sense que te n'adonis. A cada classe trio un tema personal, tal com jo em sento, o el moment que travesso, per mostrar de quina manera el ioga m'aporta eines per acompanyar-lo i transcendir-lo. Sento que el més coherent és compartir-me des del lloc on em sento. Aleshores, sobre aquest tema organitzo una coreografia de seqüències i asanes, que s'entrellacen al ritme de la respiració i et permeten, des de la fluïdesa, el dinamisme i l'autoescolta, entrar a observar els diferents plans del teu ésser. Abraçar-los, acceptar-los i donar-los espai perquè s'integrin des d'una mirada compassiva, amorosa i receptiva. Em baso en el Hatha Vinyasa ioga, i aprenc, evoluciono i afegeixo eines dels diferents treballs psicocorporals que conec i practico jo mateix, a més de molts altres estils de ioga. Així sorgeix una pràctica centrada en la persona que podem anomenar: IOGA DINÀMIC INTEGRATIU.

Fitxa tècnica

Tots els dijous de 17:30h a 21:00 h

Data inici 19 octubre de 2022

Preu: 45 € al mes

Matrícula gratuïta fins a 1 de gener de 2023

Formador

Jonathan González

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.