espai de salut integrativa

La veu de la mama

Sessions i Taller de veu i vincle per dones embarassades amb o sense acompanyant en un espai grupal o individual on relacionar-nos amb la veu, el so i la vibració, generant un lligam amb la nostra criatura que ens acompanyarà tan dins com fora de la matriu.

Recursos terapèutics

Aquesta proposta consisteix en generar un espai per conèixer i experimentar diversos aspectes com la importància de la relació entre la nostra boca i la nostra vagina; la connexió amb la respiració natural i el so més idoni a l’hora de transitar la gestació i el part; el significat d’acompanyar a néixer amb la veu als i les nostres bebès siguin quines siguin les circumstàncies que ens toquin viure; i com mantenir aquest vincle afectiu durant el postpart immediat i la criança.

Fitxa tècnica

Aquesta proposta consta de dos formats:

  • Taller intensiu grupal de duració de 3h Preu 50€ sola o 60€ acompanyada
  • Activitat individual: sessió 1,30hs 70€ o pack de 4 sessions d’ 1.30hs ( durant la setmana o cap de setmana) per 200€ 

Dates: Aquesta proposta està pendent de calendaritzar segons demanda, format grupal en cap de setmana i individual segons necessitat de l’embarassada/parella. 

Acompanyament gestació, part i criança

Des de Nua també us oferim acompanyament terapèutic en els processos de gestació i de criança. Un servei de prevenció i promoció de la salut biopsicosocial de mares, famílies i criatures. Emmarquem aquest treball dins del paradigma de l’Ecologia dels Sistemes Humans, acompanyant les famílies en els diferents moments evolutius, per afavorir el respecte als ritmes i el desenvolupament saludable de maduració infantil des de la concepció fins a l’adolescència, intentant mantenir el contacte natural amb les necessitats biològiques, emocionals i afectives.

Un espai de seguretat i confiança on s’atén el sistema (diada mare-bebè + parella/acompanyant) de manera integral i holística oferint sessions individuals a la mare, (sessions de parella) i sessions de grup. Ajudant les dones i famílies a acollir i cuidar aquesta nova vida que arriba al món amb més consciència, obertura, expansió i acceptació de les experiències de cada realitat individual.

Si esteu interessades en rebre’n més informació, no dubteu a consultar-nos.

Formadora

Patrícia Álvarez González

Propostes relacionades

Si sents que a més del treball en grup necessites un acompanyament més individualitzat, contacta amb nosaltres i t'assessorarem.